Begeleiding

In het wooninitiatief bent u verzekerd van een comfortabel verblijf in een beschermde omgeving. U woont luxe, rustig en zelfstandig met de nodige zorg van een professioneel zorgteam 24 uur per dag aanwezig om geplande en ongeplande zorg te leveren. Zelfstandig wonen in een huiselijke omgeving met beschikking over 24/7 professionele zorg

Zelfstandig, maar niet alleen

U kunt de gezelligheid opzoeken in de gezamenlijke dagbesteding op de eigen etage of in de sfeervolle brasserie op de begane grond. Hier kunt u, net als de andere bewoners van het complex, dagelijks terecht, voor een kopje koffie en een praatje. Ook organiseren we hier regelmatig activiteiten. Zoekt u liever de rust op van uw eigen appartement dan is dat natuurlijk geen probleem. De locatie heeft een opendeuren beleid. Door middel van automatisering kunt u in alle veiligheid van uw vrijheid genieten en wordt u niet beperkt in uw bewegingsruimte. U woont echt zoals u het wilt. Partners of mantelzorgers zijn ook van harte welkom bij Residentie ‘de Kroeven’.

Eigen regie

Wij begrijpen dat een thuis voor iedereen wat anders betekent. Daarom bieden wij bij Residentie De Kroeven volop gemak aan. U bent degene die beslist wat wel of niet nodig is. We streven ernaar dat u het leven voort kunt zetten zoals u wenst, ondanks dat u elders moet gaan wonen. Wij ondersteunen u op de momenten dat u het niet meer goed weet en het zelfstandig niet meer lukt.