Wonen

In het wooninitiatief bent u verzekerd van een comfortabel verblijf in een beschermde omgeving. U woont luxe rustig en zelfstandig met de nodige zorg en gezelligheid in de buurt. Zelfstandig wonen in een huiselijke omgeving met beschikking over 24/7 professionele zorg. Bent u in het bezit van een klein huisdier dan kan dat wanneer u dit wenst, meenemen, mits u het huisdier zelf de benodigde zorg kunt bieden, die noodzakelijk is. Waar nodig worden de bewoners hierbij door de woonbegeleiders ondersteund en begeleid.

Twee- of driekamerappartement

Residentie ‘De Kroeven’ heeft dertien luxe driekamerappartementen op één verdieping. In uw appartement heeft u alle privacy en kunt u helemaal naar eigen smaak inrichten. Het  appartement heeft een vloeroppervlak vanaf 70 m².

U krijgt een aantrekkelijke woonkamer met keuken. Daarnaast heeft het appartement een badkamer met toilet, wastafel en ruime douche. Verder hebben alle appartementen een mooi balkon op een rustige straat.

Wilt u alle zekerheid dat u hulp krijgt als er iets gebeurt? Alarmering is ook een van de standaardvoorzieningen. Met één druk op de knop kunt u daarmee iemand waarschuwen als dat nodig is. Indien gewenst is ook cameratoezicht mogelijk. Dat geeft u en uw familie een veilig gevoel.

José Muller woont zelf ook in Residentie ‘De Kroeven’. Zij zet zich samen met haar vaste team van medewerkers in om aan de wensen tegemoet te komen.

In het kort;

  • Aparte slaapkamer
  • Badkamer met toilet
  • Eigen keuken
  • Balkon
  • Bergingskast
  • Tuin
  • Sport en spelruimte
  • Brasserie
  • Dagbesteding

 

Voorzieningen

Residentie ‘De Kroeven’ heeft een gezamenlijke dagbesteding voor de dertien appartementen op de eerste verdieping. Hier kunt u samen met de andere bewoners genieten van een bakje koffie en een praatje.  U kunt indien gewenst er de dag doorbrengen of deelnemen aan de gezamenlijke lunch  en activiteiten. Daarnaast is er op de begane grond een sfeervolle brasserie. Hier kunt u dagelijks terecht voor een dagelijks vers bereiden warme maaltijd. Medewerkers ondersteunen u tevens  bij het bereiden van een eenvoudige maaltijd bij U in het appartement. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd. Residentie ‘De Kroeven’ beschikt ook over een grote tuin met terras, waar het in de zon heerlijk vertoeven is.